foto

Marek Walczewski

  • nar. 9.4.1937
    Krakov, Polsko
  • zem. 26.5.2009 (72 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Ono
2003 Král Ubu
2001 Zaklínač
2000 Patrze na ciebie, Marysiu (TV film)
1998 Złoto dezerterów
1996 Dzien wielkiej ryby
1995 Tisíce
1993 Dwa księżyce
Pajęczarki
Taranthriller
1992 Enak
Kawalerskie życie na obczyźnie
1991 Enfants du vent, Les
Glos (TV film)
Seszele
1990 Havet stiger
1989 Co lubia tygrysy
Erdély aranykora (TV film)
Tak mě radši zabij, poldo!
1988 Chichot Pana Boga (TV film)
1987 Kingsajz
1986 Cudzoziemka
Ga, ga - sláva hrdinům
1985 Gra w ślepca
O-bi, O-ba - Zánik civilizace
1984 Synteza
Umarłem, aby żyć (TV film)
Vabank II
1982 A száztizenegyes (TV film)
Dolina Issy
1981 Válka světů - příští století
1980 Golem
Setkání na Atlantiku
1979 Plechový bubínek
1978 Do krwi ostatniej...
Smierc prezydenta
1976 Uprostřed léta
1975 Dom moich synów (TV film)
Historie hříchu
Noci a dny
1974 Swiety Mikolaj pilnie poszukiwany (TV film)
Země zaslíbená
1973 Nocleg (TV film)
Veselka
1971 Třetí část noci
1969 Ruchome piaski
1963 Pasažerka

TV seriály

2002 Zaklínač (TV seriál)
Drak (E04)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Ścinki 3 (E42)
Nowe pokolenie (E41)
Ambasador (E36)
další epizody (16)
1998 Ekstradycja 3 (TV seriál)
13 posterunek (TV seriál)
Tylko dla dorosłych (E41)
Szczęśliwy dzień (E40)
Cudotwórcy (E39)
další epizody (35)
1997 13 posterunek (TV seriál)
Trupy w szafie (E02)
Nowy komendant (E01)
1994 Bank nie z tej ziemi (TV seriál)
1989 Janka (TV seriál)
1988 Crimen (TV seriál)
1979 Do krwi ostatniej (TV seriál)
Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy (TV seriál)
1976 Polskie drogi (TV seriál)
1975 Trzecia granica (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace