foto

Régis Royer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rodin
2013 Les conquérants
Mafiánovi
2010 Tajemství mumie
2009 Coco Chanel
2007 Rendez-moi justice (TV film)
2005 Une vie (TV film)
1998 Lautrec
1994 L'histoire du garçon qui voulait qu'on l'embrasse
1993 Louis, enfant roi
1991 Královská hra (TV film)
1990 Le grand ruban (Truck)
1988 Předčitatelka

TV seriály

2019 Alice Neversová (TV seriál)
Mauvaises ondes (S24E04)
2018 Victor Hugo, ennemi d'État (TV seriál)
IV (E04)
III (E03)
I (E01)
2014 Détectives (TV seriál)
Adjugé vendu (S02E03)
2012 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
2011 Nicolas Le Floch (TV seriál)
L'affaire de la rue des Francs-Bourgeois (S04E02)
2009 Commissaire Magellan (TV seriál)
2007 Reportéři (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)

Dokumentární

2012 Leviathan

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky