foto

Łukasz Nowicki

  • nar. 6.7.1973 (46 let)
    Krakov, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Fenomen
2004 Nepohřbený muž
2000 Enduro Bojz
Malá Vilma: Poslední deník
Prymas - Trzy lata z tysiąca
1999 Córy szczęścia
Prawo ojca
1996 Deszczowy żołnierz
Siódmy pokój

TV seriály

2019 Domowe Rozgrywki (TV seriál)
2014 Zločin (TV seriál)
2012 Piąty stadion (TV seriál)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (13)
2011 Rodzinka.pl (TV seriál)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Nowa (TV seriál)
Prosto w serce (TV seriál)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
2008 39 i pół (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
Tajemství šifrovací věže (TV seriál)
2006 Hela w opałach (TV seriál)
Kochaj mnie, kochaj! (TV seriál)
2005 Magda M. (TV seriál)
Niania (TV seriál)
2003 Męskie-żeńskie (TV seriál)
Na Wspólnej (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1997 Złotopolscy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace