foto

Łukasz Nowicki

  • nar. 6.7.1973 (47 let)
    Krakov, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Serce do walki
2010 Fenomen
2004 Nepohřbený muž
2000 Enduro Bojz
Malá Vilma: Poslední deník
Prymas - Trzy lata z tysiąca
1999 Córy szczęścia
Prawo ojca
1996 Deszczowy żołnierz
Siódmy pokój

TV seriály

2019 Domowe Rozgrywki (TV seriál)
2016 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Idol (S16E01)
2014 Zločin (TV seriál)
2013 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Na złej drodze (S09E13)
2012 Piąty stadion (TV seriál)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (13)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Trująca orchidea (S08E04)
2011 Rodzinka.pl (TV seriál)
Ferie w domu (S01E01)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
2010 Nowa (TV seriál)
Pacjentka (E04)
Prosto w serce (TV seriál)
Hela w opałach (TV seriál)
Dwóch narzeczonych (S04E05)
Pora na dyrektora (S04E04)
Nic na siłę (S04E02)
2009 Grzeszni i bogaci (TV seriál)
Powrót Rejczel (E02)
Strážce svědomí (TV seriál)
Trumna na urodziny (E04)
Tatuaż (E03)
2008 39 i pół (TV seriál)
Katastrofa (S01E12)
Korzenie (S01E11)
Anarchia (S01E02)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
Tajemství šifrovací věže (TV seriál)
Hela w opałach (TV seriál)
Wszyscy faceci Heli (S03E14)
2006 Kochaj mnie, kochaj! (TV seriál)
2005 Magda M. (TV seriál)
Niania (TV seriál)
2003 Męskie-żeńskie (TV seriál)
Na Wspólnej (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1997 Złotopolscy (TV seriál)

Dokumentární

2003 Polscy noblisci (TV film) - vyp.

Zvukařská filmografie

Dokumentární

1999 Tata, I Love You

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky