foto

Magdalena Gnatowska

  • nar. 25.8.1968 (51 let)
    Grójec, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nina
2016 Agnus dei
2012 Bejby Blues
Dozvuky
2011 Potomek knížat
2010 Trzy minuty. 21:37
2009 Hel
2008 Serce na dłoni
Within the Whirlwind
Środa, czwartek rano
2007 Braciszek (TV film)
Rembrandtova Noční hlídka
2006 Náměstí Spasitele
2003 Král Ubu
2002 Teorie relativity
2001 Wielkie rzeczy: Gra (TV film)
1993 Pozegnanie z Maria
1991 Niech zyje milosc
1989 Poslední zvonění

TV seriály

2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S07E12)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Powstały z martwych (S06E05)
2012 Paradoks (TV seriál)
Paluch (E07)
2007 Pitbull (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 2 (S02E02)
1997 Boża podszewka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky