foto

Marta Chodorowska

  • nar. 1.11.1981 (38 let)
    Sztum, Województwo pomorskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 7 citů
2008 0_1_0
2007 Ranczo Wilkowyje
Z milosci
2006 Emilka płacze
Wszyscy jesteśmy Chrystusami
2004 Ráda tě vidím
2003 Powiedz to, Gabi

TV seriály

2018 Za marzenia (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
2017 Komisarz Alex (TV seriál)
Szkoła strachu (S10E09)
2016 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 6 (S05E06)
Ranczo (TV seriál)
Ochotnicza straż kobiet (S10E12)
Klauzula sumienia (S10E11)
Dominator (S10E10)
další epizody (8)
2015 Ranczo (TV seriál)
Złoty róg (S09E13)
Grzechy miłości (S09E12)
Brzytwa dla tonącego (S09E11)
další epizody (9)
2014 Ranczo (TV seriál)
Wielkie otwarcie (S08E13)
Nie rzucaj ziemi, skąd twój ród (S08E12)
Jedźmy, nikt nie woła (S08E11)
další epizody (11)
2013 Ranczo (TV seriál)
Droga przez stos (S07E13)
Trudne powroty (S07E12)
Czas konspiry (S07E11)
další epizody (10)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Ranczo (TV seriál)
Poród amatorski (S06E13)
Przywódce (S06E12)
Tchnienie Las Vegas (S06E11)
další epizody (11)
2011 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wyjazd (S06E09)
Ranczo (TV seriál)
Pakt z czartem (S05E13)
Nad Solejuków i Wargaczów domem (S05E12)
Przewroty kopernikańskie (S05E11)
další epizody (7)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Sprawiedliwi (TV seriál)
Ten ratuje cały świat (E07)
Wirtuoz (E06)
Mury (E05)
další epizody (7)
Usta usta (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
2009 Ranczo (TV seriál)
Zemsta i wybaczenie (S04E13)
Debata (S04E10)
Dzieci śmieci (S04E07)
další epizody (8)
2008 Ranczo (TV seriál)
Szczęśliwe rozwiązanie (S03E13)
Złoty deszcz (S03E12)
Zrozumieć kobietę (S03E11)
další epizody (10)
2007 Ekipa (TV seriál)
Tak mówi premier (E11)
Tylko miłość (TV seriál)
Hela w opałach (TV seriál)
Jak trwoga to do Heli (S03E02)
Ranczo (TV seriál)
Zgoda po polsku (S02E13)
Plan awaryjny (S02E12)
Siła władzy (S02E11)
další epizody (11)
2006 Ranczo (TV seriál)
Wielkie wybory (S01E13)
Wspólny wróg (S01E11)
Porwanie (S01E10)
další epizody (8)
2005 Klinika samotnych serc (TV seriál)
Magda M. (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky