foto

Jerzy Zygmunt Nowak

  • nar. 5.3.1940 (78 let)
    Kluczewo, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Dzień dobry, kocham cię!
2007 U Pana Boga w ogródku
1999 Fuks
1997 Brat naszego Boga
1996 Wezwanie
1995 Ptaszka
1993 Szwadron
1991 Rozmowy kontrolowane
1990 Janka (TV film)
Po upadku. Sceny z zycia nomenklatury
1988 Niezwykla podróz Baltazara Kobera
1987 Cesarskie ciecie (TV film)
Nad Niemnem
Rykowisko
1986 C.k. dezertéři
Hřišníkovy soukromé paměti
1985 Alabama
Dolina szczescia
Mrzonka (TV film)
Pismak
Sám medzi svými
1984 Vabank II
1983 Nieciekawa historia
Vlčice
1981 Wielka majówka
1976 Długa noc poślubna (TV film)
1975 Awans
1972 Diabeł
1971 Martwa fala
1967 Bicz bozy
1963 Labirynt

TV seriály

1999 Wszystkie pieniądze świata (TV seriál)
1990 Mistr a Markétka (TV seriál)
1989 Janka (TV seriál)
1988 Dekalog (TV seriál)
Dekalog III (E03)
1987 Rzeka kłamstwa (TV seriál)
1984 Popielec (TV seriál)
Trzy mlyny (TV seriál)
1978 Ślad na ziemi (TV seriál)
1972 Gruby (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace