foto

Petra Štíbrová

  • nar. 2.4.1993 (27 let)
    Tachov, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Do hrobu (studentský film)
Vidina (studentský film)
2016 Expozice (studentský film)
2012 Probudím se včera
2009 Líbáš jako Bůh

TV seriály

2018 12 opic (TV seriál)
Zvon (S04E06)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Bojuj, hrdino! (S02E05)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Budu v tvých vzpomínkách (E11)
Všechny moje lásky (TV seriál)
Napíši si dopis (E17)
Zapomenuté akty (E15)
Manžel na chvilku (E05)
další epizody (5)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky