foto

Melissa James Gibson

  • nar. Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Něco jako Vánoce

TV seriály

2017 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 65 (S05E13)
Chapter 64 (S05E12)
Chapter 54 (S05E02)
2016 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 49 (S04E10)
Chapter 44 (S04E05)
Chapter 41 (S04E02)
2015 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 37 (S03E11)
Chapter 32 (S03E06)
2014 Takoví normální Američané (TV seriál)
Behind the Red Door (S02E06)
2013 Takoví normální Američané (TV seriál)
The Oath (S01E12)
Covert War (S01E11)
Comint (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace