Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Claire se střetne se Shepherdovými a Markem Usherem, který na ni tlačí, aby podepsala zákon ZOSTRA. Doug udělá nečekaný krok. (Netflix)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na rozdíl od předchozího dílu jsem měl tentokrát pocit, že se přece jen něco málo děje, ale Claiřiny promluvy k divákům na mě zoufale nefungují, jsou umělohmotné jako šlehačka ve spreji. A to, že si někdo z prezidenta udělá svou figurku, by Francis Underwood rozhodně nepřipustil. ()

drkaldj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle už začíná být opravdu špatné. Scénky které nějak nezapadají do sebe (jakoby tento díl točilo třeba pět režisérů) a naprosto stupidní proplétání zápletek. Charaktery které jsem předtím neznal se tady prochází jakoby už v seriálu působily dlouhou dobu a přitom ještě nejsou pořádně představeny. Claire, je mi to líto ale tohle sama neutáhneš. Jediné co je trošičku zajímavé, je Doug. ()

Reklama

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty falešné úsměvy ženských mě už fakt vytáčejí a Claireřiny pohledy do kamery se těm Kevinovým rovnat fakt nemůžou. Ale nebudu si stěžovat jen na to, že hlavní postava už není tak nosná, šlo to dolů všemi směry a je poznat, že se hodně přepisovalo (Jak Claire popisovala Francisovo vpadnutí do White House, to určitě mělo být natočeno a ne jen vyprávěno.) achjo.. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nudařina pokračuje. Jiskření mezi Diane Lane a Robin Wtight je spíše srandovní. Greg Kinnear to sice trochu zachraňuje, nicméně člověk nesmi vzpomínat na jeho role přihlouplých individuií dekádu až dvě zpět. Pak mu budete toho drsného aristokrata snad i věřit. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama