foto

Marek Maďarič

  • nar. 23.3.1966 (53 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Slečna Dušehojivá (TV film)
1998 Svetlo (TV film)
1997 Katarína Hudáková odišla na večnosť (TV film)
1995 Hazard
1994 Dvadsaťštyri hodín zo života istej ženy (TV film)
1993 Spomienky na lúčenie (TV film)
1992 Vymyslení ľudia (TV film)
1989 Zlý záber (TV film)

Divadelní záznam

2016 Dáma bez kamélie (divadelní záznam) - divadelní hra
2015 Prekliaty básnik (divadelní záznam) - divadelní hra
1996 Jozef Mak (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky