foto

Laura Łącz

  • nar. 25.10.1954 (64 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Dluznicy smierci
Tumor Witkacego (TV film)
1984 Kamienne tablice
1983 Filip z konopi
1981 Krab i Joanna
Polonia restituta
1980 Kontrakt (TV film)

TV seriály

1996 Matki, żony i kochanki (TV seriál)
1995 Sukces... (TV seriál)
1982 Polonia Restituta (TV seriál)
1981 Bílé tango (TV seriál)
1979 Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy (TV seriál)
1977 Układ krążenia (TV seriál)
1976 Polskie drogi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace