foto

Martin Bahne

  • nar. 22.4.1975 (44 let)
    Kaarina, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tom of Finland
2016 En Autobiografi
Onnenonkija
2015 K7
2014 Korso
Mannerheim kuulee
Mumínci na riviéře
2011 Kam jsme kdysi šli
2009 Pääministeri (TV film)
2007 Raja 1918
2005 NDA - Salassapitosopimus (TV film)
2004 Za nepřátelskou linií
2001 Aleksis Kiven elämä

TV seriály

2018 Ratamo (TV seriál)
Riidankylväjä (E09)
Idiootti (E08)
Kontakti (E06)
další epizody (6)
2014 Kansan mies (TV seriál)
Taistelijan paluu (E12)
2013 Kansan mies (TV seriál)
Tyrmäys (E01)
2011 Där vi en gång gått (TV seriál)
2010 Naisia kaupungilla (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
2008 Katso ihmistä (TV seriál)
Toinen osa (E02)
Ensimmäinen osa (E01)
2007 Rajatapaus (TV seriál)
Tappava annos (E03)
Aurinkokello (E02)
Jäätävä vesi (E01)

Dokumentární

2010 Göringin sauva - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky