Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když zemře další klíčová postava případu, Kari se vrací k podezřelé tragédii v rodinné historii. Janina vyslýchá Jarkka a natáčí to. (Netflix)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát mě Finové se svými časohrátkami nezaskočili, byl jsem na ně plně připraven, takže jsem v ději netápal, jak se mi to stalo na začátku páté epizody, problém jsem měl ale s něčím jiným. Celý příběh se mi zdál být tuze rozmělněný, vyšetřování se rozbíhalo do přílišného množství odboček a chvílemi jsem měl pocit, že už je mi vcelku jedno kdo, co a komu způsobil. Do toho nám v rodině Sorjonenových dorostl opravdový magor a já jsem byl nakonec rád za závěrečné titulky. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Takže jsou vinní všichni?“ „Dokud se neprokáže opak.“ Janina a scéna so zrazeným psom rozbieha sériu podivných psychologicky pôsobiacich pokusov, ktoré skúša na svojom novom priateľovi. V skutočnosti ale Janina vzbudzuje dojem, že sa treba o jej psychické zdravie báť. Čudná póza, do ktorej ju dostali autori príbehu. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznávám bez mučení, že tu část s nehodou jsem nepochopila. Ale celkově se mi ty tři díly s tímto případem líbily. A! Kdo chápe psycho Janinu, nechť mi pošle psychoposudek do zpráv. Protože... WTF?! ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama