foto

Lyndon Chubbuck

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2001 Válečná nevěsta
2000 Pokušení
1999 Rozluč se s Toledem
1995 Experiment
1982 Rose for Emily

TV seriály

1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1994 Blesk v ráji (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1990 Swamp Thing (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1988 Something Is Out There (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
Werewolf (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1985 Stingray (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1982 Rose for Emily
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace