foto

Lenka Hojková

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Kozy léčí (TV film)
2010 PIKO
2006 Puritptýz (studentský film)
2003 Bespojení (studentský film)
2002 Maj kompjutr

TV seriály

2019 Pouť (TV seriál)
Premiéra (S02E08)
Kobliha (S02E07)
Rande (S02E06)
další epizody (8)
2018 Pouť (TV seriál)
Trest (S01E10)
Marináda (S01E09)
Loučení (S01E08)
další epizody (10)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Fajn brigáda (S01E02)
Něžný vetřelec (S01E01)

Hudební videoklipy

2010 The Prostitutes: Everybody Knows (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky