foto

Džian Baban

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Neptun

TV seriály

2012 Zázraky života (TV seriál)
Naděje (S02E15)
Dárce (S02E14)
Oslava (S02E13)
další epizody (15)
2010 Zázraky života (TV seriál)
Miminko (S01E13)
Nevím, čí jsem (S01E12)
Maruška (S01E11)
další epizody (13)

Dokumentární

2017 Člověk, to je věda (TV seriál)
Jestřábi a Hrdličky (E05)
Čí je moje dítě (E04)
Mozek, hra molekul (E03)
další epizody (5)
2014 Diviška (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Neptun
2014 Odkud spadla letuška?
2007 Jsem větší a lepší (studentský film)
2006 Radio Kebrle (studentský film)

Dokumentární

2013 Návrat do Adriaportu

Zvukařská filmografie

Filmy

2018 Okno do dvora

Dokumentární

2013 Návrat do Adriaportu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky