foto

Alexandra Bortič

  • nar. 27.9.1994 (22 let)
    Světlogorsk, Bělorusko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým jménem Alexandra Nikolajevna Bortič se narodila v Bělorusku ve Světlogorsku, který leží poblíž města Gomel. Její rodiče se rozvedli, když byla ještě malé dítě. Po té se s matkou přestěhovala, nejdříve do města Grodno a následně do Moskvy. Tam vystudovala střední hudební školu, kde hrála na saxofon. Na dramatickou školu přijata nebyla, ale i tak se dostala k filmu. Poprvé se prosadila ve filmu Jak mi říkají (Kak meňa zovut). Zatím jejím největším obsazením bylo do role Rognedy ve filmu Viking.

Cheeter

Herecká filmografie

Filmy

2017 Provodnik
Žgi
2016 Něulovimyje: Bangkok
Něulovimyje: Džekpot
Viking
2015 Duchless 2
Něulovimyje
Něulovimyje: Poslednij geroj
Pro Ljubov
2014 Kak meňa zovut

TV seriály

2017 Častica vselennoj (TV seriál)
Filfak (TV seriál)
Torgsin (TV seriál)
Vyjti zamuž za Puškina (TV seriál)
2016 Policejskij s Rubljovki (TV seriál)
Šakal (TV seriál)
Vy vsjo meňa besitě (TV seriál)
2015 Ljudmila Gurčenko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace