foto

Martin Kirov

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Narušitel
2017 Jak jsme oživovali dědečka (TV film)
Nejlepší přítel (TV film)
Vyrobeno s láskou (TV film)
2015 Korunní princ (TV film)
2014 10 pravidel jak sbalit holku
Princezna a písař (TV film)
2012 Dvanáct měsíčků (TV film)
Mimozemšťan (TV film)
2011 Westernstory
2009 Ať žijí rytíři!

TV seriály

2017 Mazalové (TV seriál)
Velká pohádková loupež (S02E12)
Hrnečku vař! (S02E09)
Filmaři na hradě (S02E08)
další epizody (4)
2014 Vinaři (TV seriál)
Zápisník (S01E05)

TV pořady

1999 Nedej se! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace