foto

Michał Czarnecki

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Obywatel Jones
2017 Kapitán
2015 Karbala
2014 Facet (nie)potrzebny od zaraz
Město 44
2011 V temnotě
2009 Jánošík - Pravdivá historie
2008 Boisko bezdomnych

TV seriály

2017 Vraždy na přelomu století (TV seriál)
Poběhlice (E02)
Mučednické vraždy (E01)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2012 Misja Afganistan (TV seriál)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 10 (S03E10)
další epizody (7)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 13 (S01E13)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (12)
2007 Ekipa (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2001 Homme des foules, L'

TV seriály

2010 Usta usta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace