foto

Michał Czarnecki

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Der Hauptmann
2015 Karbala
2014 Facet (nie)potrzebny od zaraz
Město 44
2011 V temnotě
2009 Jánošík - Pravdivá historie
2008 Boisko bezdomnych

TV seriály

2017 Belle Époque (TV seriál)
Kryształki Teichmanna (E02)
Święte (E01)
2016 Bodo (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
další epizody (13)
2012 Misja Afganistan (TV seriál)
2007 Ekipa (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2001 Homme des foules, L'

TV seriály

2010 Usta usta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace