foto

Bohdana Majda

  • nar. 3.5.1924
    Tomaszów Mazowiecki, Polsko
  • zem. 24.11.1995 (71 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Biale malzenstwo
1988 Sami dla siebie (TV film)
1987 Jedenaste przykazanie (TV film)
1986 Kronika milostných nehod
1985 Ceremonia pogrzebowa
Dom wariatów
1983 Léta dvacátá, léta třicátá
1981 Osamělá žena (TV film)
1977 Ciuciubabka (TV film)
1976 Niedzielne dzieci (TV film)
1975 Urodziny Matyldy
1974 Drzwi w murze
Palec bozy
Země zaslíbená
1972 150 na godzinę
Anatomie lásky
1970 Cyrograf dojrzalosci (TV film)
1969 Rzeczpospolita babska
1967 Muž, který zdemoralizoval Hadleyburg (TV film)
1966 Pieklo i niebo
Poznanskie slowiki
1965 Swieta wojna
1964 Rachunek sumienia
Wiano
1963 Černá křídla
1962 Komedianty
1959 Awantura o Basię
Krzyz walecznych

TV seriály

1988 Crimen (TV seriál)
1987 Ballada o Januszku (TV seriál)
1984 Trzy mlyny (TV seriál)
1983 Alternatywy 4 (TV seriál)
Wesele (E08)
1981 Bílé tango (TV seriál)
1980 Zielona milosc (TV seriál)
1976 Zezem (TV seriál)
1975 Ředitelé (TV seriál)
1968 S nasazením života (TV seriál)
Hotel Excelsior (E02)
1964 Kapitan Sowa na tropie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace