foto

Bogdan Baer

  • nar. 8.11.1926
    Varšava, Polsko
  • zem. 28.8.2002 (75 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Nic směšného
1993 Dwa księżyce
Malá apokalypsa
1992 Kawalerskie życie na obczyźnie
Tak, tak
1991 Dziecko szczescia
1990 Piggate
1989 Rififi po sześćdziesiątce (TV film)
1988 Czarodziej z Harlemu
Labedzi spiew
1987 Misja specjalna
1985 Fucha
Szalenstwa panny Ewy
1984 Prokletí
1983 Rodina Lešniewských
1980 Lekce mrtvého jazyka
1978 Hallo Szpicbródka, czyli ostatni wystep Króla Kasiarzy
Haló, Kozí bradko!
1975 Obrazki z życia
Opadły liście z drzew
1974 Nebudu tě mít ráda
1972 Siedem czerwonych roz czyli Benek Kwiaciarz o sobie i o innych (TV film)
1971 Klopotliwy gosc
Milion za Laure
1970 Kluci, gól!
Nowy
Pejzaż z bohaterem
1969 Skok
1968 Haslo Korn
1967 Zwariowana noc
1966 Bariéra
Místo pro jednoho
Zawsze w niedziele
1965 Tři rány do srdce
1964 Gdzie jestes, Luizo?
Pieciu
Rukopis nalezený v Zaragoze
1963 Mam tu swój dom
Yokmok
1961 Lidé z vlaku
Szczesciarz Antoni
Černý Rafael a žlutý střevíc
1960 Křižáci
Muž se psem
Tysiac talarow
1959 Awantura o Basię
Krzyz walecznych
1958 Kalosze szczescia
1955 Tři starty
1954 Trudna milosc

TV seriály

2003 Tygrysy Europy 2 (TV seriál)
1989 Janka (TV seriál)
1988 W labiryncie (TV seriál)
1983 Przygrywka (TV seriál)
1979 Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy (TV seriál)
W słońcu i w deszczu (TV seriál)
1978 Rodina Lešniewských (TV seriál)
Ślad na ziemi (TV seriál)
1975 Ředitelé (TV seriál)
1974 Ile jest życia (TV seriál)
1970 Doktor Ewa (TV seriál)
1969 0:1 do poločasu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace