foto

Cara Theobold

  • nar. Harrogate, Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Around the Sun
2018 Dywizjon 303
Ready Player One: Hra začíná
2016 Ibiza Undead
2015 Harry Price: Krotitel duchů (TV film)

TV seriály

2019 Flack (TV seriál)
Brooke (S01E04)
Zomboat! (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Nezvěstná (TV seriál)
Accomplice (S02E10)
Committed (S02E09)
Aggression (S02E08)
další epizody (10)
2018 Kiri (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
2017 Nezvěstná (TV seriál)
Original Sin (S01E10)
Child's Play (S01E09)
Brave Boy (S01E08)
další epizody (10)
2016 Crazyhead (TV seriál)
Beaver with a Chainsaw (E06)
Downward Facing Dog (E05)
Penguin or Cow? (E04)
další epizody (6)
2015 Together (TV seriál)
Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
2014 Lovesick (TV seriál)
Cressida (S01E03)
2013 Panství Downton (TV seriál)
The London Season (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
další epizody (9)
2012 Panství Downton (TV seriál)
A Journey to the Highlands (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
další epizody (6)

Host

TV pořady

1994 Extra (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky