foto

Marija Zvonarjova

  • nar. 3.10.1974 (44 let)
    Voroněžská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Potěrjannoje sčastě (TV film)
2014 Zdrastě, ja vaš papa!
2013 Kurjer iz Raja
2012 Doč
2010 Čelověk u okna
2009 Peťa po doroge v Carstvije Něbesnoje
2008 Belyj parovoz (TV film)
Ubijstvo v dačnyj sezon (TV film)
2007 Rud i Sem
2005 Sobaka Pavlova
Soldatskij děkameron
2004 Igry motylkov
2003 Trio

TV seriály

2019 Mamy čempionov (TV seriál)
2013 Krasavica (TV seriál)
Novaja žizň (TV seriál)
2012 Anna German (TV seriál)
Obučaju igre na gitare (TV seriál)
Vtoroje vosstanije Spartaka (TV seriál)
2010 Trava pod sněgom (TV seriál)
Tulskij Tokarev (TV seriál)
2009 Bludnyje děti (TV seriál)
Zastava Žilina (TV seriál)
2006 Zakoldovannyj učastok (TV seriál)
2005 Doktor Živago (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace