foto

Sergej Garmaš

  • nar. 1.9.1958 (60 let)
    Cherson, Ukrajina, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dva bileta domoy
Ljubovnicy
2017 Cholodnoje tango
Dviženije vvěrch
Naparnik
Tak složilis zvjozdy
2016 Dueljant
2015 Konec krásné éry
Savva: Srdce bojovníka
2014 Bělka a Strelka na Měsíci
Odnaždy
2013 Puťovka v žizň
Výletnice
2012 Rževskij protiv Napoleona
2011 Domov
Ivan Carevič i Seryj Volk
Vykrutasy
2010 Doč Jakudzy
Jolki
Kraj
Prjačsja!
Unaveni sluncem 2: Odpor
Čelověk u okna
2009 Fonogramma strasti
Gorjačije novosti
Kletba kouzelného kamene
Obitajemyj ostrov. Schvatka
Ostorožno, děti!
Pejsci z vesmíru
Černý blesk
2008 Cholodnoje solnce
Illuzija stracha
Morfij
Papa naprokat
Tajemný ostrov
Tot, kto gasit svět
Trassa M8
Šviháci
2007 1814
Dvanáct
Katyň
Russkaja igra
2006 Lov na Piraňu
Moja ljubov
Poslednij zaboj
Překladatelka
2005 Bědnyje rodstvěnniki
Kamenskaja 4: Dvojnik (TV film)
Kamenskaja 4: Ličnoje dělo (TV film)
Kamenskaja 4: Těň prošlogo (TV film)
2004 72 metrů
Můj nevlastní bratr Frankenstein
Svoji
2003 A poutru oni prosnulis
Dněvnik kamikadze
Kamenskaja 3: Illjuzija grecha (TV film)
Kamenskaja 3: Kogda bogi smějutsja (TV film)
Kamenskaja 3: Sedmaja žertva (TV film)
Kamenskaja 3: Stilist (TV film)
Marš-brosok
2002 Kamenskaja 2: Ja umer včera (TV film)
Kamenskaja 2: Mužskije igry (TV film)
Kamenskaja 2: Ukraděnnyj son (TV film)
Kamenskaja 2: Za vsjo nado platit' (TV film)
Kavkazskaja ruletka
Milenec
2001 Mechaničeskaja sjuita
Poklonnik
2000 Kamenskaja 1: Ně mješajtě palaču (TV film)
Kamenskaja 1: Smerť i němnogo ljubvi (TV film)
Kamenskaja 1: Smerť radi smerti (TV film)
Kamenskaja 1: Ubijca poněvole (TV film)
Kamenskaja 1: Čužaja maska (TV film)
Kamenskaja 1: Šestěrki umirajut pěrvymi (TV film)
Puberta
1999 Kamenskaja 1: Stěčenije obstojatělstv (TV film)
Nezrimyj putěšestvennik
Strastnoj bulvar
Vorošilovskij strelok
1998 Vremja tancora
1996 Der letzte Kurier (TV film)
Osudová vejce
1995 Letnije ljudi
Volčja krov
1994 Děti čugunnych bogov
Master i Margarita
1993 Pistolet s glušitělem
Plašč Kazanovy
Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina
1992 Běsy
1991 Armavir
Pověsť Něpogašennoj Luny
1989 A byl li Karotin
Bespredel
Komu na Rusi žiť...
Navažděnije
Stalingrad
1988 Chyornyy koridor
Otcy
1987 Bitva na Baltu
1986 Divoká holubice
Karusel na bazarnoj ploščadi
Moy nezhno lyubimyy detektiv (TV film)
Obida
Oddíl
V streljajuščej gluši
1985 Požar (TV film)

TV seriály

2017 Po tu storonu smerti (TV seriál)
Trockij (TV seriál)
2016 Murka (TV seriál)
Sledovatel Tichonov (TV seriál)
2014 Getěry majora Sokolova (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
2013 Pepel (TV seriál)
2012 Bělaja gvardija (TV seriál)
2011 Kontrigra (TV seriál)
2009 Anna Karenina (TV seriál)
2006 9 mesjacev (TV seriál)
2005 Brežněv (TV seriál)
Doktor Živago (TV seriál)
Dělo o Mjortvych dušach (TV seriál)
Gibel imperii (TV seriál)
Gora samocvětov (TV seriál)
Kamenskaja 4 (TV seriál)
2003 Kamenskaja 3 (TV seriál)
2002 Brigada (TV seriál)
Epizoda 12 (S01E12)
Kamenskaja 2 (TV seriál)
Po tu storonu volkov (TV seriál)
2000 Kamenskaja 1 (TV seriál)
1996 Jermak (TV seriál)

Dokumentární

2014 Jankovskij

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Dva bileta domoy

Producentská filmografie

Filmy

2018 Dva bileta domoy
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace