foto

Sergej Garmaš

  • nar. 1.9.1958 (61 let)
    Cherson, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ja podarju těbe pobedu
Ljubi ich vsech
Milenky
Vtorženije
2018 Dva bileta domoj
2017 Cholodnoje tango
Naparnik
Tak složilis zvjozdy
Výskok
2016 Dueljant
2015 Konec krásné éry
Savva: Srdce bojovníka
2014 Bělka a Strelka na Měsíci
Odnaždy
2013 Puťovka v žizň
Výletnice
2012 Rževskij protiv Napoleona
2011 Domov
Ivan Carevič i Seryj Volk
Vykrutasy
2010 Doč Jakudzy
Jolki
Kraj
Prjačsja!
Unaveni sluncem 2: Odpor
Čelověk u okna
2009 Fonogramma strasti
Gorjačije novosti
Kletba kouzelného kamene
Obitajemyj ostrov. Schvatka
Ostorožno, děti!
Pejsci z vesmíru
Černý blesk
2008 Cholodnoje solnce
Illuzija stracha
Morfij
Papa naprokat
Tajemný ostrov
Tot, kto gasit svět
Trassa M8
Šviháci
2007 1814
Dvanáct
Katyň
Russkaja igra
2006 Lov na Piraňu
Moja ljubov
Poslednij zaboj
Překladatelka
2005 Bědnyje rodstvěnniki
2004 72 metrů
Můj nevlastní bratr Frankenstein
Svoji
2003 A poutru oni prosnulis
Dněvnik kamikadze
Marš-brosok
2002 Kavkazskaja ruletka
Milenec
2001 Mechaničeskaja sjuita
Poklonnik
2000 Puberta
1999 Nezrimyj putěšestvennik
Strastnoj bulvar
Vorošilovskij strelok
1998 Vremja tancora
1996 Der letzte Kurier (TV film)
Osudová vejce
1995 Letnije ljudi
Volčja krov
1994 Děti čugunnych bogov
Master i Margarita
1993 Pistolet s glušitělem
Plašč Kazanovy
Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina
1992 Běsy
1991 Armavir
Pověsť Něpogašennoj Luny
1990 Stalingrad
1989 A byl li Karotin
Bespredel
Komu na Rusi žiť...
Navažděnije
1988 Chyornyy koridor
Otcy
1987 Bitva na Baltu
1986 Divoká holubice
Karusel na bazarnoj ploščadi
Moy nezhno lyubimyy detektiv (TV film)
Obida
Oddíl
V streljajuščej gluši

TV seriály

2017 Po tu storonu smerti (TV seriál)
Trockij (TV seriál)
2016 Murka (TV seriál)
Sledovatel Tichonov (TV seriál)
2014 Getěry majora Sokolova (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
2013 Pepel (TV seriál)
2012 Bělaja gvardija (TV seriál)
2011 Kontrigra (TV seriál)
2009 Anna Karenina (TV seriál)
2006 9 mesjacev (TV seriál)
2005 Brežněv (TV seriál)
Doktor Živago (TV seriál)
Dělo o Mjortvych dušach (TV seriál)
Gibel imperii (TV seriál)
Gora samocvětov (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Dvojnik (S04E03)
Těň prošlogo (S04E02)
Ličnoje dělo (S04E01)
2003 Kamenskaja (TV seriál)
Sedmaja žertva (S03E04)
Stilist (S03E03)
Kogda bogi smějutsja (S03E02)
další epizody (4)
2002 Brigada (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Po tu storonu volkov (TV seriál)
Zakon (TV seriál)
Za upokoj duši (E21)
Čelovek i zakon (E20)
Mně otmščenija az vozdam (E18)
další epizody (16)
Kamenskaja (TV seriál)
Za vsjo nado platit' (S02E04)
Mužskije igry (S02E03)
Ja umer včera (S02E02)
další epizody (4)
2000 Kamenskaja (TV seriál)
Ně mešajtě palaču (S01E08)
Čužaja maska (S01E07)
Smerť i němnogo ljubvi (S01E06)
další epizody (6)
1999 Kamenskaja (TV seriál)
Stěčenije obstojatělstv (S01E01)
1996 Jermak (TV seriál)
1985 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Požar (E19)

Dokumentární

2014 Jankovskij

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Dva bileta domoj

Producentská filmografie

Filmy

2018 Dva bileta domoj

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)