foto

Karl Ferdinand Kratzl

  • nar. 27.11.1953 (66 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Das Begräbnis des Harald Kramer
2010 Kottan ermittelt: Rien ne va plus
2007 No Bikini
2005 Max, Katrin a Vánoce se dvěma psy (TV film)
Schön, daß es dich gibt (TV film)
2003 MA 2412 - Die Staatsdiener
2001 Zwölfeläuten (TV film)
1999 Fink fährt ab
Wanted
1998 Hinterholz 8
Suzie Washington
1997 Blutrausch
In Schwimmen-Zwei-Vögel
Qualtingers Wien
1996 Charms Zwischenfälle
1995 Exit II - Verklärte Nacht
1994 Phettbergs nette Leit Show
1993 Rebellion, Die (TV film)
1990 Landläufiger Tod (TV film)

TV seriály

2008 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Die Hanno-Herz-Story (E10)
2007 Oben ohne (TV seriál)
2006 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Bumerang (E09)
2004 Inspektor Trautmann (TV seriál)
71 Tage (E08)
Schwergewicht (E07)
Alles beim alten (E06)
2003 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Doživotně (E04)
2002 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Das letzte Hemd hat keine Taschen (E03)
2001 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Nichts ist so fein gesponnen (E02)
2000 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Wer heikel ist, bleibt übrig (E01)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1998 MA 2412 (TV seriál)
1997 Die Knickerbockerbande (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Komisař Rex (TV seriál)
Vražedné léto (S02E03)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
Diagnóza vražda (S01E07)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)

Dokumentární

2013 Joschi und die Stars - die Serie (TV seriál)
2005 Universum: Der Bauer und das liebe Vieh (TV film) - vyp.
2004 Schnitt durch die Kehle oder Die Auferstehung des Adalbert Stifter, Der
1987 Universum (TV seriál) - herec, vyp.

Divadelní záznam

1992 Der Diamant des Geisterkönigs (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky