foto

Susanna Salonen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Aniara

Kameramanská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2018 Ausgerechnet Sylt (TV film)
2014 Patong Girl

Dokumentární

2017 24h Bayern: Ein Tag Heimat
2009 24 h Berlin - Ein Tag im Leben (TV film)
1998 Mädchengeschichten (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Ausgerechnet Sylt (TV film)
2017 Schwarzbrot in Thailand (TV film)
2014 Patong Girl

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky