foto

Meike Gottschalk

  • nar. 2.11.1970 (48 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Toro
2014 Anti Cupido (studentský film)
Šťastný konec?!
2013 Dokonalé Vánoce (TV film)
2012 FC Mořské panny
2005 Taxi nach Ehrenfeld (TV film)
2000 Ein Samstag dauert 90 Minuten (studentský film)
1998 Ärzte: Hoffnung für Julia (TV film)

TV seriály

2017 Professor T. (TV seriál)
Die Abrechnung (S01E02)
2014 Kobra 11 (TV seriál)
Temná strana (S19E01)
2008 112 - Sie retten Dein Leben (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
1999 CityExpress (TV seriál)
1998 Kobra 11 (TV seriál)
Smrtící sláva (S02E20)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál) - herec, a.z.
1994 Die Wache (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace