foto

Olga Tumajkina

  • nar. 3.4.1972 (47 let)
    Krasnojarsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dětki naprokat
2016 30 svidanij
Mafija
2015 Rejting
2014 Čempiony
2013 Jolki 3
O čjom molčat děvuški
Odnoklassniki.ru: naCLICKaj udaču
2012 Jabločnyj spas (TV film)
Klubničnyj raj (TV film)
Ljubov v SSSR
Mamy
2011 Poceluj skvoz stěnu
Vykrutasy
2010 Jolki
2009 Kakraki
2008 Isčeznuvšaja imperija

TV seriály

2018 Svaďby i razvody (TV seriál)
Ňaňka (TV seriál)
2017 Dinozavr (TV seriál)
2016 Krizis něžnogo vozrasta (TV seriál)
Ně vmestě (TV seriál)
2015 Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
Papa na vyrost (TV seriál)
2014 Ograblenije po-ženski (TV seriál)
Učitělja (TV seriál)
2011 Karamel (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
2010 Odnaždy v milicii (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Rozovyj zajac (S02E08)
122 santimetra (S02E07)
Něvinovnyj (S02E06)
další epizody (8)
Tělochranitěl (TV seriál)
Kak vygljadit raj (S03E02)
2009 Krem (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Šabes-goj (S01E08)
Smertělnyj nomer (S01E07)
Predvybornyj chod (S01E06)
další epizody (8)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Vandalka (E21)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Sokrovišča madam Borejko (S01E03)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Vera (S02E19)
Advokat (TV seriál)
Lož (S03E03)
2006 Kodex česti (TV seriál)
Grjaznyje děňgi (S03E01)
2005 Mentovskije vojny (TV seriál)
Zakon džunglej (S02E02)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace