foto

Annekathrin Bach

  • nar. 20.4.1979 (41 let)
    Berlín, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ohne Euch
2016 Der alte Mann und die Katze
Tři odstíny lásky (TV film)
2009 Die Entbehrlichen
2007 Láska nepomíjí (TV film)
Osamělé fjordy (TV film)
2006 Lulu (TV film)

TV seriály

2020 Lucie. Läuft doch! (TV seriál)
2019 SOKO Wismar (TV seriál)
Mord nach Noten (S16E25)
2011 Kobra 11 (TV seriál)
A… akce (S15E11)
2009 Stralsund (TV seriál)
Mörderische Verfolgung (E01)
2008 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Smrt v dubovém lese (E02)
2007 SOKO Wismar (TV seriál)
Tödliche Tulpen (S05E03)
2006 Berlín 1905 (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky