foto

Thorsten Näter

  • nar. 1953
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2021 Tödliche Gier (TV film)
2020 Der Bozen-Krimi: Blutrache (TV film)
Der Bozen-Krimi: Tödliche Stille (TV film)
2019 Der Bozen-Krimi: Gegen die Zeit (TV film)
Der Bozen-Krimi: Mörderisches Schweigen (TV film)
Jenseits der Angst (TV film)
2018 Der Bozen-Krimi: Falsches Spiel (TV film)
Der Bozen-Krimi: Leichte Beute (TV film)
Matula - Der Schatten des Berges (TV film)
2017 Der Bozen-Krimi: Am Abgrund (TV film)
Der Bozen-Krimi: In der Falle (TV film)
Matula (TV film)
2016 Der Bozen-Krimi: Das fünfte Gebot (TV film)
Der Bozen-Krimi: Herz-Jesu-Blut (TV film)
2014 Verhängnisvolle Nähe (TV film)
2013 Mord nach Zahlen (TV film)
2012 Nur eine Nacht (TV film)
2011 Hra osudu (TV film)
Polizeiruf 110 - Leiser Zorn (TV film)
2010 Die Toten vom Schwarzwald (TV film)
Ungesühnt (TV film)
2009 30 Tage Angst (TV film)
Polizeiruf 110 - Fehlschuss (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod im Atelier (TV film)
2008 Bloch - Die blaue Stunde (TV film)
Eine Nacht im Grandhotel (TV film)
Mordgeständnis (TV film)
Zaslepený pomstou: Rodina v ohrožení (TV film)
2007 Einfache Leute (TV film)
2006 Die Abrechnung (TV film)
Doppelter Einsatz - Schatten der Vergangenheit (TV film)
2005 Doppelter Einsatz - Gefährliche Liebschaft (TV film)
2004 Doppelter Einsatz - Harte Bandagen (TV film)
2002 Doppelter Einsatz - Im Visier der Bestie (TV film)
Doppelter Einsatz - Wann pflückst Du mir die Sterne vom Himmel (TV film)
Doppelter Einsatz: Langer Samstag (TV film)
Mit dem Rücken zur Wand (TV film)
Spätschicht (TV film)
2001 Doppelter Einsatz - Das Alibi (TV film)
Doppelter Einsatz - Verraten und verkauft (TV film)
Liebe. Macht. Blind. (TV film)
2000 Klub milionářů (TV film)
Verhängnisvolles Glück (TV film)
1999 Bangkok - Ein Mädchen verschwindet (TV film)
Delta Team - Auftrag geheim! (TV film)
Hlasy z temnot (TV film)
1998 Totalschaden (TV film)
1997 Gegen den Strom (TV film)
Napoleon Fritz (TV film)
1995 Nadja - Heimkehr in die Fremde (TV film)
Operation Medusa (TV film)
1994 Molls Reisen (TV film)
1993 Bombe tickt, Die (TV film)
1989 Sturzflug
1986 Zeit der Stille (TV film)
1985 Steinerne Fluß, Der (TV film)

TV seriály

2015 Rentnercops (TV seriál)
Neue Männer braucht das Land (S01E08)
Keine ruhige Minute (S01E07)
Atemlos durch die Nacht (S01E06)
další epizody (5)
Správná dvojka (TV seriál)
Beste Freunde (E62)
2014 Správná dvojka (TV seriál)
Späte Rache (E59)
Alte Wunden (E57)
2013 Správná dvojka (TV seriál)
Die Frau im roten Kleid (E55)
2011 Správná dvojka (TV seriál)
Tödliches Schweigen (E48)
Místo činu (TV seriál)
Brémy - Nic není, jak se zdá (S42E05)
2010 Místo činu (TV seriál)
Brémy - Milovaná (S41E06)
2008 Správná dvojka (TV seriál)
Mit aller Macht (E40)
2007 Místo činu (TV seriál)
Kolín - Špinavý policajt (S38E31)
Brémy - Doutnající oheň (S38E03)
2006 Das Duo (TV seriál)
Der Sumpf (E13)
2005 Místo činu (TV seriál)
Requiem (S36E24)
Todesengel (S36E19)
2004 Wilsberg (TV seriál)
Tödliche Freundschaft (E12)
Bella Block (TV seriál)
Hinter den Spiegeln (E16)
Místo činu (TV seriál)
Abschaum (S35E09)
2003 Bella Block (TV seriál)
Kurschatten (E14)
2002 Bloch (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Brémy - Stíny (S33E17)
2001 Místo činu (TV seriál)
Brémy - Zběsilost (S32E22)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
1998 Ulice Berlína (TV seriál)
Die Bazooka-Bande (S02E05)
Die Mandarine von Marzahn (S02E03)
1997 Frauen morden leichter (TV seriál)
1996 Místo činu (TV seriál)
Fetischzauber (S27E09)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 Tödliche Gier (TV film)
2020 Der Bozen-Krimi: Blutrache (TV film)
Der Bozen-Krimi: Tödliche Stille (TV film)
2019 Der Bozen-Krimi: Gegen die Zeit (TV film)
Der Bozen-Krimi: Mörderisches Schweigen (TV film)
Jenseits der Angst (TV film)
Stumme Schreie (TV film)
2018 Der Bozen-Krimi: Falsches Spiel (TV film)
2017 Der Bozen-Krimi: In der Falle (TV film)
Die letzte Reise (TV film)
Schwarzbrot in Thailand (TV film)
2015 Auf der Straße (TV film)
2014 Bis zum Ende der Welt (TV film)
Verhängnisvolle Nähe (TV film)
2013 Mord nach Zahlen (TV film)
Stiller Abschied (TV film)
2012 Nur eine Nacht (TV film)
2011 Polizeiruf 110 - Leiser Zorn (TV film)
2010 Wie ein Licht in der Nacht (TV film)
2009 Polizeiruf 110 - Fehlschuss (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod im Atelier (TV film)
2006 Doppelter Einsatz - Ein mörderischer Spaß (TV film)
Doppelter Einsatz - Schatten der Vergangenheit (TV film)
2005 Doppelter Einsatz - Gefährliche Liebschaft (TV film)
Doppelter Einsatz - Mord auf dem Stundenplan (TV film)
2004 Doppelter Einsatz - Harte Bandagen (TV film)
2003 Doppelter Einsatz - Heiße Fracht (TV film)
2002 Doppelter Einsatz - Im Visier der Bestie (TV film)
Doppelter Einsatz: Langer Samstag (TV film)
1998 Totalschaden (TV film)
1997 Männer vom K3 - Zu viele Verdächtige, Die (TV film)

TV seriály

2016 Kommissarin Heller (TV seriál)
Nachtgang (E06)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Beste Freunde (E62)
2012 Tlusťoch (TV seriál)
Podezření (S04E13)
Prodělečný podnik (S04E12)
Nebezpečná pomsta (S04E11)
další epizody (12)
2011 Správná dvojka (TV seriál)
Tödliches Schweigen (E48)
Místo činu (TV seriál)
Brémy - Nic není, jak se zdá (S42E05)
2009 Tlusťoch (TV seriál)
Nebezpečná hra (S03E13)
Nelehké rozhodnutí (S03E12)
Násilné řešení (S03E11)
další epizody (12)
2008 Správná dvojka (TV seriál)
Mit aller Macht (E40)
2007 Tlusťoch (TV seriál)
Falešné stopy (S02E13)
Partie strachu (S02E12)
Spřízněni volbou (S02E11)
další epizody (13)
2006 Das Duo (TV seriál)
Der Sumpf (E13)
Wilsberg (TV seriál)
Tod auf Rezept (E18)
2005 Tlusťoch (TV seriál)
Sny jižních moří (S01E13)
Cena cti (S01E12)
Malé ryby (S01E11)
další epizody (13)
2004 Wilsberg (TV seriál)
Tödliche Freundschaft (E12)
Bella Block (TV seriál)
Hinter den Spiegeln (E16)
Místo činu (TV seriál)
Abschaum (S35E09)
2002 Bloch (TV seriál)
1998 Ulice Berlína (TV seriál)
Die Bazooka-Bande (S02E05)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2009 Commissario Laurenti (TV seriál)
Totentanz (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky