foto

Leonard Andrzejewski

  • nar. 1.3.1924
    Varšava, Polsko
  • zem. 18.10.1997 (73 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Pułapka
1996 Wirus
1994 Falešný hráč
Szczur
Wynajmę pokój... (TV film)
1991 Jeszcze tylko ten las
Rozmowy kontrolowane
1990 Po upadku. Sceny z zycia nomenklatury
1989 Galimatias, czyli kogel-mogel II
Gorzka miłość
Poslední loď
1988 Není svatba jako svatba
Trzy kroki od milosci
W klatce
1987 Krátký film o zabíjení
Misja specjalna
1986 C.k. dezertéři
Chrzesniak
1985 Dziewczeta z Nowolipek
Jsem proti
Kdo je ten muž?
1984 Czas dojrzewania
Grzechy dziecinstwa
Katastrofa w Gibraltarze
1983 Der Aufenthalt
Na odsiecz Wiedniowi
Pastorale heroica
1981 Ciosy
Droga (TV film)
Milosc ci wszystko wybaczy
Válka světů - příští století
Člověk ze železa
1980 Bez lásky
Kluk nebo holka?
Levins Mühle
Narozeniny mladého Varšavana
1978 Koty to dranie (TV film)
Náruživost
Uprostřed nočního ticha
1975 Kazimír Veliký
1974 Je jaro, pane seržante
Potopa
Zločin bez masky
1973 Koperník
1971 Martwa fala
Nos (TV film)
1970 Cyrograf dojrzalosci (TV film)
Jak jsem rozpoutal druhou světovou válku
Marie, Anna
Norimberský epilog
Szkice warszawskie
1969 Pan Wolodyjowski
1968 Dancing w kwaterze Hitlera
Fatalista (TV film)
1966 Faraon
Kontrybucja

TV seriály

1994 Bank nie z tej ziemi (TV seriál)
Stella Stellaris (TV seriál)
1989 Modrzejewska (TV seriál)
Odbicia (TV seriál)
1987 Ballada o Januszku (TV seriál)
Rzeka kłamstwa (TV seriál)
1986 Tulipan (TV seriál)
1984 Pan na Żuławach (TV seriál)
1983 Alternatywy 4 (TV seriál)
Profesjonaliści (E04)
1980 Archiv smrti (TV seriál)
Dom (TV seriál)
1978 Toša a Tomek (TV seriál)
1976 Zezem (TV seriál)
1968 S nasazením života (TV seriál)
Železný kříž (E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace