foto

Anna Ciepielewska

  • nar. 7.1.1936
    Ostroh, Ukrajina, Sovětský svaz
  • zem. 20.5.2006 (70 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Spona
1993 Taranthriller
1992 Listopad
Tak, tak
Zwolnieni z zycia
1991 Koniec gry
1989 Po wlasnym pogrzebie (TV film)
Poslední loď
Urodzony po raz trzeci (TV film)
1985 Jesienia o szczesciu (TV film)
1984 Umarłem, aby żyć (TV film)
1983 Do góry nogami
Psychoterapia (TV film)
1982 Niech cie odleci mara
Slaná růže
1977 Tančící jestřáb
1974 Orzeł i reszka
1972 Povolení k odstřelu (TV film)
1971 Aktorka (TV film)
1970 Kluci, gól!
1968 Weekend z dziewczyna
1966 Maryška a Napoleon
1965 Beata
Obok prawdy
Tři rány do srdce
1964 Pieciu
1963 Cena za lásku
Pasažerka
Przygoda noworoczna
1961 Matka Johana od Andělů
1957 Konec noci
1956 Byly jsme tři

TV seriály

2000 Miasteczko (TV seriál)
Twarze i maski (TV seriál)
1999 Tygrysy Europy (TV seriál)
Wszystkie pieniądze świata (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)
Sposób na Alcybiadesa (TV seriál)
1988 Banda Rudego Pajaka (TV seriál)
1987 Ballada o Januszku (TV seriál)
Dorastanie (TV seriál)
Śmieciarz (TV seriál)
1982 Blisko, coraz bliżej (TV seriál)
1981 Bílé tango (TV seriál)
1980 Dom (TV seriál)
1975 Ředitelé (TV seriál)
1969 0:1 do poločasu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace