foto

Aleksander Fogiel

  • nar. 26.2.1910
    Siedlce, Polsko
  • zem. 17.1.1996 (85 let)
    Lodž, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Případ Pekosiňského
1990 Rozloučení s podzimem
1987 Magnat
1985 Kobieta z prowincji
1983 Marynia
1982 Niech cie odleci mara
1981 Klenot svědomí
Nezvaná
1980 Krach operaciji Terror
Zamach stanu
1978 Granica
Nebožtík za oceánem
1976 Motylem jestem, czyli romans czterdziestolatka
1974 Drzwi w murze
Gniazdo
Nie ma mocnych
1973 Koperník
Sedláci
1971 Akce Brutus
Motodrama
1970 Cyrograf dojrzalosci (TV film)
Jak jsem rozpoutal druhou světovou válku
Kluci, gól!
1969 Rzeczpospolita babska
1968 Loutka
1967 Dobrý den, sousede
Jowita
Katarynka (TV film)
Kochajmy syrenki
Powrot na ziemie
Zwariowana noc
Život Matoušův
1966 Don Gabriel
Katastrofa
Pieklo i niebo
1965 Córeczka (TV film)
Piwo (TV film)
Záhada na ostrově
1964 Agnieszka 46
Gdzie jestes, Luizo?
Giuseppe w Warszawie
Nadháněč
Panienka z okienka
Rukopis nalezený v Zaragoze
Skapani w ogniu
1963 Mansarda
Milczenie
Naprawde wczoraj
1962 I ty zostaniesz Indianinem
Spotkanie w 'Bajce'
Zloto
1961 Historia wspólczesna
Lidé z vlaku
Černý Rafael a žlutý střevíc
Četař Kaleň
1960 Křižáci
Nikdo nevolá
Szatan z siódmej klasy
Szklana gora
Zobaczymy sie w niedziele
1959 Krzyz walecznych
Základna zemřelých

TV seriály

1989 Bílá navštívenka (TV seriál)
1984 Popielec (TV seriál)
1980 Kariera Nikodema Dyzmy (TV seriál)
1978 Rodina Polanieckých (TV seriál)
Ve znamení orla (TV seriál)
1973 Droga (TV seriál)
1969 0:1 do poločasu (TV seriál)
S nasazením života (TV seriál)
Setkání (E17)
1967 Niewiarygodne przygody Marka Piegusa (TV seriál)
1964 Kapitan Sowa na tropie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace