foto

Silvia Kutika

  • nar. 5.8.1958 (61 let)
    Wilde, Avellaneda, Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Desmadre
2004 Měsíc z Avellanedy
1982 ¿Somos?
1981 Sentimental (requiem para un amigo)
Viernes de la eternidad, Los
1979 Las Muñecas Que Hacen ¡PUM!
1967 Escándalo en la familia

TV seriály

2011 El hombre de tu vida (TV seriál)
2008 Vidas robadas (TV seriál)
2005 Se dice amor (TV seriál)
2004 Proviněni láskou (TV seriál)
2002 Precio del poder, El (TV seriál)
2001 PH (TV seriál)
2000 Ilusiones (compartidas) (TV seriál)
Médicos (de hoy), Los (TV seriál)
1999 Campeones de la vida (TV seriál)
1997 Lo dijo Papá (TV seriál)
1996 90-60-90 modelos (TV seriál)
1995 Dulce Ana (TV seriál)
1994 Quereme (TV seriál)
1992 Primer amor (TV seriál)
1991 Alta comedia (TV seriál)
Grande Pá! (TV seriál)
Manuela (TV seriál)
1988 De carne somos (TV seriál)
1987 Grecia (TV seriál)
1986 Amor prohibido (TV seriál)
Hombre que amo, El (TV seriál)
1984 Lucía Bonelli (TV seriál)

Dokumentární

2004 18-j

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky