foto

Marcin Jędrzejewski

  • nar. 17.2.1968 (52 let)
    Warszawa, Województwo mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Páté roční období
2009 U Pana Boga za miedzą
2008 Čtyři noci s Annou
2006 Job, czyli ostatnia szara komórka
Palimpsest
2003 Sloow
Symetrie
2002 D.I.L.
2000 Wielkie rzeczy: Siec (TV film)
1997 Ciemna strona Wenus
Musisz życ
1996 Autoportret z kochanką
1995 Cwał
Daleko od siebie
Provokatér
1993 Pozegnanie z Maria
Samowolka
Únos Agáty
Čas pro čarodějnice
1992 Vše na čem záleží
1991 Koniec gry

TV seriály

2019 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 7 (S03E07)
další epizody (5)
2017 Leśniczówka (TV seriál)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Przelotna wdowa (S02E02)
2011 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Fatum (S06E03)
2010 Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Nowa (TV seriál)
Porachunki (E05)
2009 Siostry (TV seriál)
Karolek (E02)
2007 Determinator (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (10)
Odwróceni (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 6 (E06)
2006 Oficerowie (TV seriál)
Dzieci i wdowy (E09)
Podpucha (E08)
Nocny gość (E04)
další epizody (4)
1999 Tygrysy Europy (TV seriál)
1998 Ekstradycja 3 (TV seriál)
13 posterunek (TV seriál)
Sztuka kamuflażu (E24)
Prawdziwi gliniarze (E12)
Zaginiony Homer (E05)
1996 Ekstradycja 2 (TV seriál)
1995 Ekstradycja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky