foto

Kaho

  • nar. 30.6.1991 (28 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Fictitious OL Diary
Red
2019 Blue Hour ni buttobasu
Džun'iči
Kibaijanse! Wataši
2018 Biblia košodó no džiken tenčó
Itó-kun A to E
Můj přítel „A“
Utamonogatari: Cinema Fighters Project
2017 22 nenme no kokuhaku: Wataši ga sacudžinhan desu
Jočó: Sanpo suru šinrjakuša – Gekidžóban
Tokyo Vampire Hotel
2016 Kamoshirenai Joyûtachi (TV film)
Kidnap Tour (TV film)
Kurosaki kun no Iinari ni Nante Naranai (TV film)
Kódai-ke no hitobito
2015 Naše malá sestra
Pink and Gray
2014 Pazuru
2013 Hakoiri musuko no koi
Lovec sólokaprů - Poslední den hradu Azuči
2012 Ninkyô Helper
2010 Gekijoban Trick: Reinosha Battle Royale
Kinako: Minarai keisacuken no monogatari
2008 Homeless Chugakusei (TV film)
Tókjó šódžo
2007 Tennen kokekkó
2006 Čiisaki júšatači: Gamera
2005 Naisu no mori: The First Contact

TV seriály

2019 Afro Tanaka (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Designer: Šibui Naoto no kjúdžicu (TV seriál)
Šibui Naoki no šitagokoro (E02)
Šibui Naoki no šinnen (E01)
Hitori camp de kutte neru (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 10 (E10)
Episode 6 (E06)
další epizody (6)
Idaten: Tokyo Olympic hanaši (TV seriál)
Nippon Noir: Keidži Y no hanran (TV seriál)
Futacu no džiken (E02)
Waraené hibi no hadžimari (E01)
Široi kjotó (TV seriál)
2018 Goodbye (TV seriál)
2017 Itó-kun A to E (TV seriál)
Jočó sanpo suru šinrjakuša (TV seriál)
Kakú OL nikki (TV seriál)
Kangoku no Ohimesama (TV seriál)
Rakuen (TV seriál)
Tókjó vampire hotel (TV seriál)
2016 Dias Police: Ihou Keisatsu (TV seriál)
Love Song (TV seriál)
Nippon Academy šó (TV seriál)
Watashi no Uchi niwa, Nan nimo Nai (TV seriál)
Šokubucu danši veranda: Season 3 (TV seriál)
2015 Jume o ataeru (TV seriál)
2014 Mijamoto Musaši (TV seriál)
Nobunaga Concerto (TV seriál)
2013 Akuryo Byoto (TV seriál)
Minna! Esupá da jo! (TV seriál)
OL Kana no ojisan kansatsu nikki. (TV seriál)
Umi no ue šinrjódžo (TV seriál)
2012 Hitorišizuka (TV seriál)
Rakkí sebun (TV seriál)
2011 Gaikókan Kuroda Kósaku (TV seriál)
Kare, otto, otoko tomodachi (TV seriál)
2009 Otomen (TV seriál)
2008 4 šimai tanteidan (TV seriál)
2006 Primadam (TV seriál)