foto

Tamara Fay

  • nar. 6.6.1972 (48 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Respect the Jux
2012 Life, Love, Soul
2000 Beach Boys (TV film)

TV seriály

2019 Černá listina (TV seriál)
Robert Vesco (č. 9) (S06E13)
2018 Takoví normální Američané (TV seriál)
Dead Hand (S06E01)
2007 Studio 30 Rock (TV seriál)
To slovo na P (S01E14)
1997 Perné dny (TV seriál)
Union Square (TV seriál)
Válka špionů (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky