foto

Ulla Virtanen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Full Time Lady
Valmentaja
2017 Hrdinové
1989 Hyvästi ennen aamua

TV seriály

2019 Jarin ja Karin kesäloma (TV seriál)
2018 Härölä (TV seriál)
Keikka (E10)
Eesti wax (E09)
Sukupuolitauti (E08)
další epizody (9)
Onnela (TV seriál)
Parisuhteen vuosihuolto (S02E08)
Laiha läski (S02E07)
Marjaleena Kemppainen (S02E04)
2016 Luottomies (TV seriál)
2015 Downshiftaajat (TV seriál)
Arvovalinta (S01E07)
Roba (TV seriál)
Hyvässä hengessä (S02E10)
2014 Kimmo (TV seriál)
Totuus (S02E06)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Härölä (TV seriál)
Keikka (E10)
Eesti wax (E09)
Sukupuolitauti (E08)
další epizody (10)

TV pořady

2019 Kultainen Venla 2018 (TV pořad)
2018 Gaala (TV pořad)
Kultainen Venla (TV pořad)
Pallon ympäri (TV pořad)
Rakettitiedettä? (TV pořad)

Host

TV pořady

2018 Kupla (TV pořad)
2016 ToosaTV (TV pořad)
2014 Tuubi (TV pořad)
2013 Nenäpäivä-show 2013 (TV pořad)
Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2010 Nenäpäivä-show (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky