foto

Ulla Virtanen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hrdinové
1989 Hyvästi ennen aamua

TV seriály

2016 Luottomies (TV seriál)
2015 Downshiftaajat (TV seriál)
Arvovalinta (S01E07)
Roba (TV seriál)
Hyvässä hengessä (S02E10)
2012 Kimmo (TV seriál)

TV pořady

2018 Kupla (TV pořad)
2016 ToosaTV (TV pořad)
2014 Tuubi (TV pořad)
2013 Nenäpäivä-show 2013 (TV pořad)
Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2010 Nenäpäivä-show (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2018 Gaala (TV pořad)
Kultainen Venla (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace