foto

Jérôme Robert

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Et mon coeur transparent
2013 Turf
2010 Kempink 2
2007 Je hais les vacances (TV film)
2006 Kempink
Zmije
2005 Velký vezír
2002 Tři esa
2001 Divin enfant, Le (TV film)
1998 Hamilton
1996 Je m'appelle Régine (TV film)
1993 Je m'appelle Victor
1992 Coup de chance (TV film)
1987 Ère du verseau, L'
1984 Invité, L'
1981 Silver Slime
1980 Une histoire sans importance

TV seriály

2011 Sparrowhawk (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky