foto

Man Ray

  • nar. 27.8.1890
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • zem. 18.11.1976 (86 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1967 Grimaces
1938 Ady
1924 Mezihra

Dokumentární

2016 Viva Dada (TV film) - a.z.
2013 Casa Emak Bakia, La - a.z.
2001 A proposito degli effetti speciali - a.z.
1957 The Twentieth Century (TV seriál)
1940 Juliet
1937 Garoupe, La

Scenáristická filmografie

Filmy

1938 Home Movies
1926 Emak Bakia

Kameramanská filmografie

Filmy

1926 Emak Bakia

Producentská filmografie

Filmy

1938 Home Movies

Střihačská filmografie

Filmy

1938 Home Movies

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace