foto

Ivan Šmakov

  • nar. 27.4.2005 (13 let)
    Rusko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Prišelec
2017 Vurdalaki
2016 Viking
2015 Ljubov naprokat
2014 Běglecy
Ljubov v bolšom gorodě 3
Poslednij vagon. Vesna
Úžeh
2013 Ljubov na četyrjoch kolesach (TV film)
Osobyj slučaj
2012 Něpuťovaja něvestka (TV film)

TV seriály

2018 Praktika 2 (TV seriál)
2017 Prokljatije spjaščich (TV seriál)
2016 Graždanskij brak (TV seriál)
2015 Kateřina Veliká (TV seriál)
Meždu dvuch ogněj (TV seriál)
Na glubině (TV seriál)
Okryljonnyje (TV seriál)
Ozabočennyje, ili Ljubov zla (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Čelovek bez prošlogo (TV seriál)
2014 Otěc Matvej (TV seriál)
Provokator (TV seriál)
2013 Dumaj kak ženščina (TV seriál)
Krasnyje gory (TV seriál)
Pasečnik (TV seriál)
Vozrast ljubvi (TV seriál)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2011 Molodožjony (TV seriál)
Univer. Novaja obščaga (TV seriál)
Zemskij doktor. Žizň zanovo (TV seriál)
2010 Marusja (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace