foto

Ivan Šmakov

  • nar. 27.4.2005 (12 let)
    Rusko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Viking
Vurdalaki
2015 Ljubov naprokat
Marsianin
2014 Běglecy
Ljubov v bolšom gorodě 3
Poslednij vagon. Vesna
Úžeh
2013 Osobyj slučaj

TV seriály

2016 Graždanskij brak (TV seriál)
2015 Čelovek bez prošlogo (TV seriál)
Kateřina Veliká (TV seriál)
Meždu dvuch ogněj (TV seriál)
Na glubině (TV seriál)
Okryljonnyje (TV seriál)
Ozabočennyje, ili Ljubov zla (TV seriál)
2014 Otěc Matvej (TV seriál)
Provokator (TV seriál)
2013 Dumaj kak ženščina (TV seriál)
Krasnyje gory (TV seriál)
Vozrast ljubvi (TV seriál)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
2011 Molodožjony (TV seriál)
Univer. Novaja obščaga (TV seriál)
Zemskij doktor. Žizň zanovo (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace