foto

Clément Manuel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jacqueline Sauvage, c'était lui ou moi (TV film)
2016 Comment j'ai rencontré mon père
Faut pas lui dire
2012 Po stopách Marsupilamiho
2011 Životní šance
2009 Fausses innocences (TV film)
Šest hodin života (TV film)

TV seriály

2016 Public Enemy (TV seriál)
Falco - příběh poldy (TV seriál)
Parabellum (S04E08)
Faux Semblants (S04E07)
Le Poids du silence (S04E06)
další epizody (8)
2015 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Babylone (S03E10)
Intoxications (S03E09)
Vox populi (S03E08)
další epizody (10)
Ainsi soient-ils (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
2014 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Artifices (S02E06)
Samaël (S02E05)
Dans la peau (S02E04)
další epizody (6)
Ainsi soient-ils (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2013 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Tête-à-tête avec la mort (S01E06)
Le Petit Chaperon rouge (S01E05)
Rencontres assassines (S01E04)
další epizody (6)
2012 Ainsi soient-ils (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2009 Tort ou à raison, A (TV seriál)
2005 Septième ciel Belgique (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace