Reklama

Reklama

Po stopách Marsupilamiho

  • Česko Hurááá do džungle! (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Reportér Dan Geraldo (Alain Chabat) přijíždí do Palombie, aby zde získal námět pro svoji exkluzivní reportáž. Spolu s poněkud bláznivým průvodcem Pablitem (Jamel Debbouze) se vydají na dobrodružní cestu, na které je čeká jedno překvapení za druhým. Tím největším bude mýtické žluté zvířátko s dlouhým ocasem – Marsupilami. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (58)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem komediálně-parodickou nahláškovanou stupidní pecku, ale výsledek mi přijde jako hloupé béčko bez ambicí. Provedení celkem odfláklé, hláškuje se zde co 5 sekund, ale zasmál jsem se u každého desátého vtipu, a to je asi problém. Nápad šílený, naháněčka padesáti lidí a jednoho pokémona v džungli, ale celé je to takové strašně neforemné, nezábavné a nijaké. Na jednu stranu chce film reálně rozjet příběh a na druhou stranu tady někdy solí neskutečně hloupé fóry. Kdyby se držel jen druhé zmíněné cesty, asi bych se u něj uvolnil a bavil víc, takhle je to takový divný mišmaš. ()

Romeo5 

všechny recenze uživatele

Bohužel očekávání po komedii RRRrrr se nepotvrdilo..Párkrát trefa s podobným humorem ale krom pejska ojíždějícího Jamela Debbouze do ucha bych komedii řadil do kategorie spíš těch menších diváků...Trapné scény kompenzovalo prostředí v čele s Marsupilamem..Vstup s reklamou na detský pletový krém je famozní :) Znovu bych se ale nedíval tak 3 s odřenýma ušima... ()

Reklama

Idoviren 

všechny recenze uživatele

Já se na to tak strašně těšila. Chtěla jsem něco stejně ujetého a skvělého jako RRRrrr!!! Ale nic takového se nedostavilo. Pár vtipných momentů, skvělá potvůrka Marsupilami, vynikající Jamel Debbouze a docela slušný Chabat. Chtěla jsem film našlapaný absurdností a hláškama co mi potrhají bránici a dostala jsem akorát nevhodný záchvat smíchu u té scény v jeskyni a zcela jiný pohled na Merovingiana z Matrixu. ()

Helo 

všechny recenze uživatele

"A tak jsem si řekl, Žile? Pak jsem si uvědomil, že se nejmenuju Žil, a tak jsem si řekl, Dane?" První půl hoďky sice nuda, ale pak už je to opět klasická Chabatovská šílenost. Rrrrrr a Asterix se mu sice povedli o něco víc, ale i tak mě při sledování tohoto po celou dobu neopustil přiblbej úsměv. Chabat by filmy mohl točit častěji, jeho komedie vážně můžu. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Chápu, že se vám teď o tom nechce mluvit.." ;) Přesně tahle replika, která naopak nutně snadno vyvolá výbuch smíchu, komentující však nesmírně trapnou předchozí pasáž s nadrženým čivavou skvěle dokumentuje, za jak obludně až kontrastně nevyrovnaný kus tahle šílenost vlastně platí, když ta veliká spousta skvostných nápadů přichází naprosto v niveč pod tíhou nechutností, zhovadilostí a dějové hlušiny.. Mistr nonsensu, režisér, scenárista a herec, Alain Chabat je prostě magor, snad by mu, především jeho filmům, i prospělo, kdyby se nesnažil ho prakticky celý ukrást pro sebe a věnoval se řádně jen té režii.. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Jedná sa o zfilmovanie komiksu "Marsupilami" od belgického autora André Franquin. (Scraffy)
  • Ačkoliv se jedná o francouzský film, natáčení probíhalo v Belgii a Mexiku. (Terva)
  • Jedná se o takzvané Animatoin-live-action, kresléný film prokládaný živou akcí. (Terva)

Reklama

Reklama