foto

Jacek Kałucki

  • nar. 5.12.1953 (65 let)
    Kalisz, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Černý čtvrtek
2007 Ogród Luizy
2005 Solidarita, solidarita
2003 Superprodukcja
2002 Sfora: Bez litości
1996 Wezwanie
Wirus
1995 Ptaszka
Tato
1988 Cyrk odjezdza
1987 Weryfikacja
1985 Zabawa w chowanego (TV film)
1984 Pobojowisko
Přízrak
1983 Fachowiec (TV film)
1982 Výslech
1981 Ciosy
Nezvaná
1980 Narozeniny mladého Varšavana
1978 Bez umrtvení

TV seriály

2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2002 Sfora (TV seriál)
2001 Marzenia do spełnienia (TV seriál)
Wiezy krwi (TV seriál)
1999 Tygrysy Europy (TV seriál)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Burza i upał (E09)
1988 Dekalog (TV seriál)
Dekalog III (E03)
1987 Dorastanie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace