foto

Fynn Henkel

  • nar. 11.10.1996
    Berlín, Německo
  • zem. 17.8.2015 (18 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 16 über Nacht! (TV film)
2013 Bratrstvo kominíků

TV seriály

2015 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Ich und Kuh (S05E05)
2014 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Mach's gut, Greta! (S04E13)
Krokodiljäger (S04E12)
Kuckucksei (S04E01)
2013 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Königin der Tiere (S03E01)
2011 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Upíři (S02E13)
Strach v jeskyni (S02E12)
Opičí ostuda (S02E11)
další epizody (13)
2010 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Mít štěstí (S01E13)
Koňské síly (S01E12)
Hrdličky (S01E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace