foto

Anna Ardova

  • nar. 27.9.1969 (50 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Trudnosti vyživanija
2018 Ljubov i Sax
2016 Deň vyborov 2
Pomňu - ně pomňu!
2014 Deduška mojej mečty
2013 Berega ljubvi (TV film)
Sosedi po razvodu (TV film)
Vsjo vključeno 2
2012 Moja bezumnaja semja
Sněhová královna
2011 All Inclusive ili Vsjo vključeno!
Svaďba po obmenu
Vysockij. Aspoň že jsem živ
2009 Kryša
2008 A ja ljublju ženatogo (TV film)
Cholodnoje solnce
2007 Putěšestvije vo vljublennost (TV film)
Soldaty. Novyj god, tvоju diviziju!
2006 977
Tri muškeťora
2005 Persona non grata
1991 Migranty

TV seriály

2018 Děsjať strel dlja odnoj (TV seriál)
Nyrjalščica za žemčugom (TV seriál)
Smertělnyj trening (TV seriál)
2017 Durjochi (TV seriál)
Salsa (TV seriál)
2013 Poslednij iz Magikjan (TV seriál)
2010 Vychožu těbja iskat (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Slučajnyj passažir (S02E05)
2008 Fotograf (TV seriál)
Šambala (E16)
Sročno v nomer (TV seriál)
Nasledstvo (S02E07)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Muza (E36)
Čas Volkova (TV seriál)
Fanaty (S01E09)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
Iz plamja i sveta (TV seriál)
Soldaty 10 (TV seriál)
Soldaty 9 (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
2005 Dělo o Mjortvych dušach (TV seriál)
Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
Persona non grata (TV seriál)
2004 Děti Arbata (TV seriál)
Tolko ty... (TV seriál)
2003 Vsegda govori "vsegda" (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)
1998 Fort Bojard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky