foto

Alexandre Carrière

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Happy End
Les sources assassines (TV film)
2016 Carole Matthieu
2015 Les yeux ouverts (TV film)
2014 24 jours
La Prochaine fois je viserai le coeur
Pas d'inquiétude (TV film)
Superhypochondr
2013 Complices, Les (TV film)
La Pièce manquante
2012 Zavražděná (TV film)
2011 Polisse
Présumé coupable
2010 Nic k proclení
O lásce a vodě
2009 Coeur du sujet, Le (TV film)
Louis XV, le soleil noir (TV film)
Un singe sur le dos (TV film)
2008 Baptêmes du feu (TV film)
Vítejte u Ch'tisů
2007 Moi, Louis, enfant de la mine (TV film)
Sang noir, Le (TV film)
Úsměv Melody
2006 Soeurs Robin, Les (TV film)
Ze dne na den
2005 Nuit noire, 17 octobre 1961 (TV film)
2004 Fond de l'air est frais, Le (TV film)
2003 Adieu, L' (TV film)
Amour au soleil, L' (TV film)
France Boutique
Une deuxième chance (TV film)
Une famille à tout prix (TV film)
À cran (TV film)
2002 Cause d'un garçon, À (TV film)
2001 Divine comédie
Inch'Allah dimanche
Trois huit
Un coeur oublié (TV film)
2000 L'écluse
1999 Rien à faire
1998 Chacun pour soi
1996 Baloche (TV film)

TV seriály

2015 Virage Nord (TV seriál)
Nicolas (E03)
Le Miroir (E02)
La Clé (E01)
2014 Ceux de 14 (TV seriál)
Disparus (TV seriál)
2013 Détectives (TV seriál)
2012 Chambre 327 (TV seriál)
2008 Totožnost neznámá (TV seriál)
2007 Un flic (TV seriál)
2006 Les tricheurs (TV seriál)
Nováčci (TV seriál)
2004 Elodie Bradford (TV seriál)
2002 Juliette Lesage, médecine pour tous (TV seriál)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
Famille d'accueil (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1995 Anne Le Guen (TV seriál)

Dokumentární

2004 Emmenez-moi

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace