foto

Julija Kokrjatskaja

  • nar. 26.7.1988 (32 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Těň drakona (TV film)
2019 Ženskaja versija. Vaše vremja i stěklo (TV film)
2018 Vmestě s Veroj (TV film)
2017 Vetěr peremen (TV film)
2016 Intim ně predlagať (TV film)
2013 Čužije děti (TV film)
2012 Roza proščalnych vetrov (TV film)
2008 Šviháci

TV seriály

2019 Selfi na pamjať (TV seriál)
2017 Komanda B (TV seriál)
2016 Suďba naprokat (TV seriál)
2015 Orden (TV seriál)
Pochiščenije Evy (TV seriál)
Svodnyje suďby (TV seriál)
2014 Ja vsjo preodoleju (TV seriál)
Kak vyjti zamuž za millioněra 2 (TV seriál)
2013 Balabol (TV seriál)
2012 Kak vyjti zamuž za millioněra (TV seriál)
2011 Molodožjony (TV seriál)
SK (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Chitryj chod (S03E12)
Gastroljory (S03E11)
Dobraja tradicija (S03E10)
další epizody (12)
2009 Advokat (TV seriál)
Strela dlja polkovnika (S06E08)
Smysl žizni (S06E06)
Něsčastnyj slučaj (S06E05)
2008 Braťja-dětěktivy (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Univer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky