foto

Barbara Sołtysik

  • nar. 5.8.1942 (77 let)
    Wadowice, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Chaos
1996 Velikonoční příběh pana Myšky (TV film)
1995 Tato
1994 Sváteční příběh o sobovi (TV film)
1993 Goodbye Rockefeller
1991 V.I.P.
1990 Po upadku. Sceny z zycia nomenklatury
1989 Poslední zvonění
Závrať
1988 Trójkat bermudzki
Zuraw i czapla (TV film)
1984 Sobol a panna
1983 Stan wewnętrzny
1982 Ślepy bokser (TV film)
1980 Kluk nebo holka?
1977 Akce u Arzenálu
1976 Con amore
1972 Úsek častých nehod
1971 Rodinný život
1970 Cyrograf dojrzalosci (TV film)
Kluci, gól!
S ohněm v srdci
1968 Kiedy milosc byla zbrodnia
1965 Sam pośród miasta
1962 Láska ve dvaceti letech

TV seriály

1990 Dziewczyna z Mazur (TV seriál)
W piątą stronę świata (TV seriál)
1989 Odbicia (TV seriál)
1988 Pogranicze w ogniu (TV seriál)
Pole niczyje (TV seriál)
1987 Rzeka kłamstwa (TV seriál)
1980 Dom (TV seriál)
1978 Toša a Tomek (TV seriál)
1976 Polskie drogi (TV seriál)
1969 0:1 do poločasu (TV seriál)
1968 S nasazením života (TV seriál)
Velký malér (E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace