foto

Anna Chitro

  • nar. 25.7.1956 (62 let)
    Białogard, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Chaos
1991 Niech zyje milosc
1990 Po upadku. Sceny z zycia nomenklatury
1989 Kapital, czyli jak zrobic pieniadze w Polsce
Vítězství ducha
1985 Zastihla mě noc

TV seriály

2006 Dylematu 5 (TV seriál)
2002 As (TV seriál)
1999 Czulosc i klamstwa (TV seriál)
1997 Złotopolscy (TV seriál)
1984 Rycerze i rabusie (TV seriál)
1983 Alternatywy 4 (TV seriál)
Upadek (E09)
Wesele (E08)
Spisek (E07)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace